Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝαταλία Λιονάκη: Πού και πώς ζεı σήμερα - Είχε αφıερωθεί στον Θεó

Ναταλία Λιονάκη: Πού και πώς ζεı σήμερα – Είχε αφıερωθεί στον Θεó

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη πριν από χρόνια αποφάσισε να αλλάξει πορεία στη ζωή της και αφιερώθηκε στη θρησκεία.

Η ηθοποιός που έχει χειροτονηθεί ως μοναχή Φεβρωνία, βρίσκεται πλέον στην περιοχή Κισούμου της Κένυας και ο επίσκοπος Μάρκος έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της, στην εκπομπή «Πρωινό».

Δείτε το βίντεοΣύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή: «Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι».

natalia lionaki

Στη συνέχεια, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη Ναταλία Λιονάκη να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσχοίνια. «Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό», ανέφερε.

natalia lionaki monastiri

Τέλος, τόνισε: «Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Τα πιο σημαντικά