Ναταλία Δραγούμη: «Πήγα στο νοσοκομείο με κορωνοϊό χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω»

6 Ιανουαρίου, 2022 5:11 ΜΜ
More videos

Η Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega,παραδέχτηκε πως πέρασε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως στο σπίτι δύο άτομα ήταν θετικά στον κορονοϊό και δύο αρνητικά: «Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να έχει ο ένας τη Δέλτα και ο άλλος την Όμικρον και να κολλήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε.

«Νόσησα την παραμονή των Χριστουγέννων, ήμουν σε επαφή με την παθολόγο και φώναξα ένα γιατρό να με ακροαστεί και μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα είναι η αλήθεια, γιατί αισθάνθηκα απελπισία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου, φοβήθηκα. Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε».

«Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ και γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα. Εγώ κόλλησα και το γιο μου, ο οποίος το πέρασε πιο εύκολα» σημείωσε. Σημείωσε πως ο άντρας της που είναι τριπλά εμβολιασμένος δεν νόσησε καθόλου: «Όσοι έχουν κάνει την τρίτη δόση, ακόμα και να κόλλησαν, το πέρασαν ελαφριά».