Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΝάσος Γαλακτερός: Η πρώτη του αντiδραση για τα σχόλια που δέχτnκε η...

Νάσος Γαλακτερός: Η πρώτη του αντiδραση για τα σχόλια που δέχτnκε η κόρη του την Πρωτοχρονιά

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι πατέρας του ενήλικου Παύλου και της ανήλικης Σοφίας. Το 2ο παιδί του το απέκτησε με τη νυν σύζυγό του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η τελευταία μαζί με τον νονό της Σοφίας, Θανάση Αναγνωστόπουλο, παρουσιάζει την εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μαζί παρουσίασαν και το πρόγραμμα της ΕΡΤ για την αλλαγή του χρόνου. Η Σοφία ήταν εκεί και βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον Χάρη Δούκα, τον νέο δήμαρχο Αθηναίων για την αντίστροφη μέτρηση. Η Σοφία Γαλακτερού, δεν έμοιαζε «Ελληνόπουλο» σε κάποιους και ο ρατσιστικός οχετός δεν άργησε να ξεχυθεί στο Twitter/X.

galakteros 1

Η γεμάτη ξανθά με γαλανά μάτια παιδιά χώρα μας, δεν ανέχεται ένα «μελαμψό προσφυγόπουλο» να μετρά αντίστροφα τον χρόνο και να εύχεται «καλή χρονιά» με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, που ακόμα κι αν δεν ακούστηκε φαίνεται να έχει ειπωθεί σε άπταιστα ελληνικά. Η γεμάτη ξανθά με γαλανά μάτια παιδιά χώρα μας, έκρινε αρνητικά ένα μικρό παιδί, που τελικά έτυχε να είναι το παιδί του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί, που στοχοποιήθηκε και δέχτηκε ρατσισμό την πρώτη μέρα του 2024. Κόντρα σε κάθε ευχή για καλοσύνη στον κόσμο και αδελφοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους. Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα της οικογενειακής τους ζωής μέσω των social media ίσως δεν υπολόγιζαν όλα αυτά που θα συνέβαιναν όταν η Σοφία ανέβηκε στη σκηνή. Ίσως και να έχουν πάρει απόφαση ότι η ανθρωπότητα πάντα θα περιέχει και μισαλλόδοξους.

Δείτε το βίντεο:

Ο Νάσος Γαλακτερός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Φαίης Φώτου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου. Οι απαντήσεις του μάλλον προδίδουν πως η αδιαφορία είναι για εκείνον η μόνη απάντηση, απέναντι στο παραλογισμό του ρατσισμού που επιδείχτηκε σε όλο του το μεγαλείο την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα.

Είναι κι αυτό μία οδός. Η άλλη είναι να επισημαίνεις τον ρατσισμό, όπου τον συναντάς και να τον καταδικάζεις. Κι ευτυχώς, για κάθε ρατσιστική ανάρτηση υπήρχε και κάποια άλλη που έλεγε τα αυτονόητα για τη στοχοποίηση ενός παιδιού ως πρώτη πράξη στα social media στη χώρα μας για το 2024.

«Τι να κάνω εγώ τώρα;», απάντησε αρχικά ο Νάσος Γαλακτερός. Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε: «Έχω να σας πω καλή χρονιά, να περνάτε καλά και να έχετε πάντα υγεία». Κι αυτό ήταν, δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση στο όλο θέμα.

Το ίδιο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που δεν έχει αναφερθεί, προς το παρόν, στο ζήτημα μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4.

Τα πιο σημαντικά