Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝάσια Γκουβέρου: Η μоναδıκή γυναίκα διασώστρıα του ΕΚΑΒ με μοτοσυκλέτα – Η...

Νάσια Γκουβέρου: Η μоναδıκή γυναίκα διασώστρıα του ΕΚΑΒ με μοτοσυκλέτα – Η σπουδαία πρоσφоρά της

Η Νάσια Γκουβέρου είναι η μοναδική γυναίκα διασώστρια μοτοσικλετίστρια του ΕΚΑΒ και εξηγεί ότι οι άνδρες συνάδελφοι δεν την αποδέχθηκαν ευκολά από την αρχή.

Θυμάται το πιο ευχάριστο, αλλά και ένα δυσάρεστο περιστατικό και παραδέχεται ότι η οικογένεια της αγχώνεται με το επάγγελμα που κάνει.

ekav

Δείτε το βίντεο

«Δούλευα στα ασθενοφόρα 13 χρόνια και ύστερα από ένα τροχαίο που είχα αποφάσισα να βγω στο δρόμο με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Δεν είχα οδηγήσει ποτέ, αλλά τα κατάφερα».

Νάσια Γκουβέρου – Διασώστρια Μοτοσικλετίστρια ΕΚΑΒ

Η κα Γκουβέρου αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν έγινε αμέσως δεκτή από του άνδρες συναδέλφους της.

«Οι άνδρες συνάδελφοι δεν με αποδέχθηκαν εύκολα από την αρχή και έχω ακόμα λίγο δρόμο μέχρι να τους πείσω. 17 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά έχω δει όσα περιστατικά ίσως να μην δει κάνεις στη ζωή του. Το πιο χαρούμενο περιστατικό που μπορώ να θυμηθώ ήταν όταν ξεγέννησα μια γυναίκα, αλλά ένα δύσκολο περιστατικό που θυμάμαι ήταν όταν το σπίτι μιας ηλικιωμένης έπιασε φωτιά και έπρεπε να την απεγκλωβίσουμε».

atk 2796

Αναφερόμενη στην οικογένεια της, η κα Γκουβέρου δήλωσε πως είναι περήφανοι για εκείνη.
«Τα παιδιά μου και ο σύζυγος μου αγχώνονται με το επάγγελμα που κάνω αλλά είναι πολύ περήφανοι για μένα. Μια κοπέλα που με είδε στον δρόμο μου φώναζε ‘’είσαι μια θεά’’. Τα σχόλια που ακούω στον δρόμο από άνδρες είναι πολλές φορές ‘’πικάντικα’’».
Δείτε όσα μοιράστηκε η μοναδική γυναίκα διασώστρια μοτοσικλετίστρια του ΕΚΑΒ

Τα πιο σημαντικά