Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Οι ερωτευμένες διακοπές με τον Νάσο Γαλακτερό και οι ακομπλεξάριστες βουτιές χωρίς μακιγιάζ

28 Ιουλίου, 2022 4:55 ΜΜ
More videos

Ακόμα μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και ήρθε η εποχή των διακοπών και της ξεκούρασης για τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον σύζυγό της, βετεράνο μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό.

Το αγαπημένο ζευγάρι Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός απολαμβάνει τις ομορφιές στα ελληνικά νησιά και η γνωστή παρουσιάστρια δεν παραλείπει να μας ενημερώνει για τις καλοκαιρινές περιπέτειές τους, με αναρτήσεις στα social media.

“Ένα καλοκαίρι συναντηθήκαμε και από τότε άλλαξαν τα καλοκαίρια. Να είστε όλοι καλά και να αγαπιέστε όσο πιο βαθιά μπορείτε” γράφει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τον Νάσο Γαλακτερό, με φόντο την πανέμορφη Σύμη.

“Μετά από δεκάδες “θα με βγάλεις μια φωτό εδώ;” και “θα με βγάλεις κι εδώ;” ο Νάσος Γαλακτερός πέτυχε την πόρτα που πάει ασορτί με το φουστάνι μου. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για μια πόζα” γράφει στο σχόλιο μια άλλης ανάρτησης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι λατρεύει τη θάλασσα και αυτό σε συνδυασμό ότι πρόκειται για μια γυναίκα εντελώς ακομπλεξάριστη, της επιτρέπει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες: