Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝανά Παλαιτσάκη: «Ήμασταν παντρεμένοι με τον Κώστα & πήγε και αρραβωνιάστηκε. Έλεγε...

Νανά Παλαιτσάκη: «Ήμασταν παντρεμένοι με τον Κώστα & πήγε και αρραβωνιάστηκε. Έλεγε ότι δεν του έδινα σημασία»

Στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” την Τετάρτη βράδυ (20/03), η Νανά Παλαιτσάκη ήταν η προσκεκλημένη και δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά της για διάφορα προσωπικά θέματα.

Αναφέρθηκε ειδικά στην περίπλοκη προσωπική της ιστορία με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Σγόντζο, επισημαίνοντας το συμβάν όπου εκείνος αρραβωνιάστηκε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

“Ο Κώστας μέχρι πριν φύγει από τη ζωή, μου έδειξε πόσο πολύ με αγαπάει. Δεν είχε σημασία ότι χωρίσαμε ως ζευγάρι, υπήρχε μεγάλη αγάπη.

Ο Κώστας ένιωσε ανασφάλεια και πήγε και αρραβωνιάστηκε με την κοπέλα, το έκανε και εγώ δεν ήμουν καθόλου έτοιμη να το συγχωρήσω. Είπε στην κοπέλα ότι έχει λευκό γάμο. Το δράμα έχει και στοιχεία κωμωδίας. Ήταν τόσο παιδαριώδες που σε πιάνουν τα γέλια.

Πήγα να το διηγηθώ σε κάποιους φίλους κλαίγοντας και γέλαγαν… Μιλάμε για τον Κώστα που μου έφερνε λουλούδια και σημειώματα και του έλεγαν “χαλάς την πιάτσα”. Εκείνος μου έλεγε ότι προσπαθούσε να μου δώσει να καταλάβω ότι δεν του έδινα σημασία.

Δεν δίνεις σημασία όταν δουλεύεις 17 ώρες τη μέρα! Όμως οι περισσότεροι άντρες κρύβουν έναν έφηβο μέσα τους, ήταν θέμα ανασφάλειας” εξομολογήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη.

Θυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών τον Απρίλιο του 2019.

Ακολουθεί το παρακάτω απόσπασμα:

Τα πιο σημαντικά