Νammos Village: Πάρτε μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο στην Ψαρού

29 Ιουλίου, 20175:20 ΜΜ

Το πολυαναµενόµενο project του world famous beach bar Nammos δεν θα µπορούσε παρά να γίνει µεµιάς talk of the island και να απασχολήσει τους απανταχού (κοσμο)πολίτες του κόσµου. Κι αυτό γιατί είναι το πρώτο και µοναδικό open-air beachfront mall σε ένα απόλυτο island setting 12 στρεµµάτων.

Υδάτινο στοιχείο, φοίνικες, δέντρα chorisia, δίπλα σε έργα Τέχνης από τη συλλογή του Dali, γλυπτά του Richard Οrlinski, αλλά και µια «αναφορά» στο Park Guell του Βαρκελωνέζου Gaudi, δένουν αρµονικά µε ένα κυκλαδίτικης αισθητικής υπαίθριο set up πίσω από το φημισμένο Nammos στην Ψαρού.

Σε αυτό το upscale περιβάλλον (αντίστοιχο μόνο στο St Barth της Καραϊβικής έχουμε εντοπίσει), δεν είναι τυχαίο ότι έχουν «προσθαλασσωθεί» luxury boutiques µε διάσηµους οίκους και exclusive brands (Avery perfumes από το Μιλάνο, LV Petridis, Kessaris, Luise, Deli Caviar Paris, Collective boutique, optics Linda Farrow, Eres, Philipp Plein shoes, Kiton) αλλά και µοναδικά multibrand fashion items από Έλληνες designers. (Callista crafts). Στα συν, το υπόγειο parking.

Δείτε ένα βίντεο από την κατασκευή του:

Πηγή: travelstyle.gr / Από την Τίτη Βελοπούλου / Φωτό: Eλεάννα Κουρκουλοπούλου

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News