Να τι συμβαίνει όταν κάποιος αλλάζει τις κακές του συνήθειες

1 Αυγούστου, 2017 3:31 ΜΜ
More videos

Δεν είναι καθόλου εύκολο να κόψουμε τις κακές μας συνήθειες, αλλά μια γυναίκα βρήκε τη θέληση να το κάνει και οι φωτογραφίες από το πριν και μετά τις κακές της συνήθειες, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες.

H 20χρονη με το όνομα melephants, κάποτε ζύγιζε 65 κιλά έχασε τα 15 τρώγοντας σωστά, μετρώντας θερμίδες και πηγαίνοντας γυμναστήριο 4 με 5 φορές την εβδομάδα. “Τώρα, τα γεύματά μου έχουν ως βάση τις πρωτεΐνες (κοτόπουλο, ψάρι) και πολλά λαχανικά. Πλέον, δεν τρώω πολλούς υδατάνθρακες”, αναφέρει η ίδια.

Όσο για τη γυμναστική της, πλέον προτιμάει περισσότερο τις καρδιαγγειακές ασκήσεις, αφού είναι περισσότερο αποτελεσματικές. Γυμνάζει το κάτω μέρος του σώματός της 2 με 3 φορές την εβδομάδα, το πάνω 2 φορές και κατά τη διάρκεια κάνει κάμψεις και πους απς.

Επίσης, έχει κάνει και άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά της, όπως το να στέκεται όρθια στο μετρό αντί να κάθεται, πίνει περισσότερο νερό και δεν αγοράζει πια πρόχειρο φαγητό. “Ειλικρινά, δεν έχει ωφελήσει μόνο τη σωματική, αλλά και την πνευματική μου υγεία. Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ μου”, αναφέρει η ίδια.

Όταν αυτή η γυναίκα άρχισε να κάνει αλλαγές στις καθημερινές της συνήθειες, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά (Νοέμβριος 2015 – Ιούλιος 2017).

Ζύγιζε 65 κιλά και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να χάσει τα 15, χάρη σε μερικές προσαρμογές που έκανε στην καθημερινότητά της.

“Τώρα, τα γεύματά μου έχουν ως βάση τις πρωτεΐνες (κοτόπουλο, ψάρι) και πολλά λαχανικά”, αναφέρει η ίδια.

“Πλέον, δεν τρώω τόσους πολλούς υδατάνθρακες.”

“Για τον πρώτο μήνα περίπου, πέρασα πολλές ώρες στο διάδρομο, αλλά δεν είδα κανένα τρομερό αποτέλεσμα και δεν το απολάμβανα καθόλου.”

Τώρα, προτιμάει περισσότερο τις καρδιαγγειακές ασκήσεις και τα βάρη.

Γυμνάζει το κάτω μέρος του σώματός της 2 με 3 φορές την εβδομάδα και το πάνω 2.

Κατά τη διάρκεια, κάνει κάμψεις και πους απς.

“Ειλικρινά, δεν έχει ωφελήσει μόνο τη σωματική, αλλά και την πνευματική μου υγεία. Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ μου.”

Ακολουθήστε μας στο facebook: