«Να σε πιάσουμε, να πάρουμε την ευλογία» – Θεοποίησαν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

11 Μαΐου, 2022 6:22 ΜΜ
More videos

Σε θερμό κλίμα έγινε η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Μόλις έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο πρώην δημαρχείο Πολίχνης ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα ενώ πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν από κοντά, να το αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν.

«Ολοι σε αγαπάμε» ανέφερε μία κυρία, «είμαστε μαζί σου», μια άλλη ενώ ακούστηκε και ένα σύνθημα από τα… παλιά: «Αλέξη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα».

Κάποιοι, ωστόσο, από τους συγκεντρωμένους έφτασαν σε υπερβολές λέγοντας του «να σε πιάσουμε, να σε αγγίξουμε, να πάρουμε την ευλογία αγόρι μου» με τον ίδιο να χαμογελά και να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους πάντως, ανέφεραν ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά τους αυτη την περιόδο είναι η υπερβολική ακρίβεια τόσο στα ράφια των σουπερ μάρκετ, οσο και στα βενζινάδικα με την τιμή της αμόλυβδης να πλησιάζει τα 2,5 ευρω.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκαν πολλοί φίλοι και στελέχη του κόμματος και μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι βουλευτές Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις