Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Να προβλnθεί στα σχολεία»: Όλοι υποκλiνονται στη Σοφία Μουτίδου για όσα είπε...

«Να προβλnθεί στα σχολεία»: Όλοι υποκλiνονται στη Σοφία Μουτίδου για όσα είπε για τα ομόφuλα ζευγάρια και την τεκνοθεσiα

Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η ίδια, χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία ως οπισθοδρομική ως προς το θέμα αποδοχής των ομοφυλόφιλων.

Η ηθοποιός εξέφρασε, συγκεκριμένα, την άποψη ότι ο κόσμος έχει συνδυάσει την ομοφυλοφιλία με το σεξ και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να τα δεχτεί στη θέση γονέων.

Σοφία Μουτίδου: Όλα όσα είπε για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Κεφάλαιο 1: Θρησκεία και Ομοφυλοφιλία. Το κεφάλαιο αυτό θα κρατήσει ακριβώς 1, 2, 3, 4, 5 δευτερόλεπτα, είναι ακριβώς όσο το ανακοίνωσα. Πάμε παρακάτω. Κράτος και Ομοφυλοφιλία. Αυτό που έχω να πω είναι να σταθούμε μόνο σε μια κουβέντα που λέγεται συνέχεια ότι η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε εάν η κοινωνία συμφωνεί με την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων. Το κράτος τι κάνει για αυτό; Τόσο καιρό μας σερβίρει ανέτοιμα πράγματα και τα τρώμε και τα οποία δεν ωφελούν καμία κατηγορία πολίτη. Τώρα κολλήσατε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τι; Την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;

Δείτε το βίντεο:Το 2024 η Ελλάδα κατάφερε και κέρδισε μια θέση σαν αυτή μερικών πολιτειών στη Αμερική, επικίνδυνα πίσω. Είμαστε επικίνδυνα πίσω. Εν έτει 2024 η ΕΨΕ έκανε δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι νόσος. Μου είπε ο άντρας μου δεν έπρεπε να πει η ΕΨΕ ότι δεν είναι νόσος; Πολύ καλά σκεπτόμενος, “δεν έπρεπε να δηλώσει κάποιος επιστήμονας;”. Και τότε η κόρη μου, που είναι 15 χρονών, [είπε] “ναι έπρεπε, δεν χρειαζόταν να πρέπει”, αυτή είναι η απάντηση. Είναι προσβλητικό, αλήθεια, όπως εσείς προσβάλλεστε εάν ένας ομοφυλόφιλος έχει παιδί έτσι και εγώ προσβάλλομαι που δηλώνεται από την ΕΨΕ ότι δεν είναι νόσος. Όμως η δική μας προσβολή δεν ακούγεται, ακούγεται μόνο η δική σας.

«Δεν έχουμε συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο με το ενδεχόμενο να θέλει να γίνει γονέας»

Ένας που ήρθε στην παρέα χθες είπε “ναι εγώ συμφωνώ φυσικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει σπίτι του”. Είναι ένα άλλο κεφάλαιο αυτό με το σπίτι του, παιδιά. Έχεις συνδυάσει το σπίτι του ομοφυλόφιλου με σεξ, δεν έχεις συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο με το ενδεχόμενο να θέλει να γίνει πατέρας ή μητέρα. Ασχολείσαι εσύ με το αν θέλουν να κάνουν παιδί οι ομοφυλόφιλοι και αν τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα είναι σωστά, ενώ τα δικά σου μπορεί να είναι σε άθλια κατάσταση ψυχοσωματική. Όπως εσύ δεν συμφωνείς μαζί του και αυτός δεν συμφωνεί μαζί σου. Απλά αυτός δεν μπορεί να το εκφράσει, γιατί ήδη τον δέρνουν και τον κυνηγάνε, εάν πει ότι δεν σε γουστάρει κιόλας θα τον γεμίσεις πίσσα και πούπουλα» αναφέρει συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου.

Τα πιο σημαντικά