Να πώς ένας στρατηγός της αεροπορίας καθησύχασε ένα 5χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια μιας πτήσης

4 Σεπτεμβρίου, 2015 4:36 ΜΜ
More videos

Το να είσαι γονιός είναι από τα πιο απαιτητικά πράγματα στη ζωή. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη χαρά και απόλαυση αλλά και πολύ περισσότερο άγχος.

Όταν διαβάσετε την παρακάτω ιστορία για ένα 5χρονο αγόρι που δεν σταματούσε να φωνάζει μέσα στο αεροπλάνο, θα ανακουφιστείτε με το αστείο τέλος.

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει γίνει διάσημη στο διαδίκτυο αλλά υπάρχει και σε αρκετά βιβλία. Η μητέρα δεν μπορεί να σταματήσει τον εκνευρισμό του παιδιού της λίγο πριν την πτήση. Ευτυχώς, υπήρχε κάποιος από την Πολεμική Αεροπορία.

Καθώς ένα γεμάτο αεροσκάφος είναι έτοιμο να απογειωθεί, η ηρεμία διαταράσσεται από ένα αγοράκι 5 ετών που έχει ένα άγριο ξέσπασμα. Η μητέρα του προσπαθεί να το ηρεμίσει αλλά εκείνο συνεχίζει να φωνάζει και να χτυπά τα καθίσματα.

Screen-Shot-2015-09-02-at-5.34.27-PM-600x398

Ξαφνικά, από το πίσω μέρος του αεροπλάνου εμφανίστηκε ένα ηλικιωμένος άνδρας με τη στολή της Πολεμικής Αεροπορίας και κατευθύνθηκε προς τον διάδρομο.

Σταμάτησε την μητέρα με ένα νεύμα και ο γλυκομίλητος, ασπρομάλλης κύριος πλησίασε τον μικρό και ψιθύρισε κάτι στο αφτί του.

Screen-Shot-2015-09-02-at-5.41.16-PM

Αμέσως, το αγόρι ηρέμησε, έπιασε το χέρι της μητέρας του και έβαλε τη ζώνη ασφαλείας. Οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο άνδρας επέστρεφε πάλι στη θέση του όταν ένας από τους αεροσυνοδούς τον άγγιξε στο μανίκι.

Screen-Shot-2015-09-02-at-5.44.56-PM-600x396

«Με συγχωρείτε, αλλά μπορώ να ρωτήσω ποιες μαγικές λέξεις είπατε στο μικρό αγόρι;» ρώτησε ευγενικά.

Τότε ο ηλικιωμένος άνδρας του απάντησε: «Του έδειξα τα αστέρια, τα πιλοτικά φτερά και τα παράσημα από την υπηρεσία και τη μάχη μου. Του είπα πως αυτά μου δίνουν το δικαίωμα να πετάξω έναν επιβάτη έξω από την πόρτα του αεροπλάνου σε όποια πτήση θέλω!»

Ακολουθήστε μας στο facebook: