Να γιατί ο ΑΝΤ1 επανέφερε το παλιό χρυσό του λογότυπο

4 Ιουλίου, 20175:41 ΠΜ

Σε μια συμβολική κίνηση – φόρο τιμής στον πρόεδρο και ιδρυτή του σταθμού, ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το χρυσό σήμα με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 27 ολόκληρα χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του Μίνωα Κυριακού προκάλεσε θλίψη σε εργαζόμενους και συνεργάτες του ΑΝΤ1 που εργάστηκαν στον όμιλο εδώ και χρόνια. Οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να εκπέμψουν και πάλι με το πρώτο λογότυπο που έκαναν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι από το μεσημέρι της Δευτέρας, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα επιχειρηματία, ο τηλεοπτικός σταθμός φέρει το χρυσό σήμα που το ανέδειξε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα.

Έτσι από το μεσημέρι της Δευτέρας, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα επιχειρηματία, ο τηλεοπτικός σταθμός φέρει το χρυσό σήμα που το ανέδειξε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα.

Ο Antenna TV είναι ο δεύτερος, χρονολογικά, ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που λειτούργησε στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1989 και εξέπεμψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. O ANT1 ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα που εισήγαγε τα καθημερινά πρωινά ενημερωτικά και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, όπως οι δυο μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, το “Καλημέρα Ελλάδα” και ο “Πρωινός καφές”, που ξεκίνησαν το 1991. Το 1992 ο ΑΝΤ1 λάνσαρε και το πρώτο σόου, με τη Ρούλα Κορομηλά να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Ciao ANT1

Ο Μίνως Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 (σήμερα Easy 97.2) στην Αθήνα στα τέλη του ’80. Το 1989, ένα έτος μετά την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, εγκαινιάστηκε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1999, σήμερα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Ο επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών από ανακοπή καρδιάς, το απόγευμα της Κυριακής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (04/07) στις 5μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.

[n247]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News