Να γιατί οι ναυαγοσώστες είναι ήρωες! Δείτε το βίντεο!

15 Αυγούστου, 2015 6:59 ΜΜ
More videos

Μια μέρα, στην παραλία Bondi Beach στην Αυστραλία, ένα μικρό κορίτσι βρέθηκε μέσα στο έλεος του ορμητικού ρέματος. Το κορίτσι προσπαθούσε να επιπλεύσει και φώναζε για να την ακούσει κάποιος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, βυθίστηκε.

Τότε, ο ναυαγοσώστης με το όνομ Terry έσπευσε να τη βοηθήσει, πήδηξε από τη σανίδα του και κολύμπησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να τη φτάσει. Τράβηξε το σώμα της από το νερό και τη μετέφερε με ασφάλεια έξω. Οι σκηνές που θα δείτε στο βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Μετά το γεγονός, όταν ο ίδιος δίνει συνέντευξη, ο ναυαγοσώστης είναι φανερά συντετριμένος και προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του περιγράφοντας την εμπειρία. Δεν τον επηρέασε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά του έφερε στο φως και εμπειρίες από το παρελθόν του. Όπως βλέπετε, ο Terry θα γινόταν μέχρι πρόσφατα πατέρας, όταν ο γιος του παγιδεύτηκε στη γέννα και δεν μπόρεσε να σωθεί. Ο χαμός του γιου του ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να γίνει ναυαγοσώστης και να πασχίζει ώστε κανένας γονιός να μην νιώσει τον πόνο που έζησε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: