Να γιατί οι διάσημες φορούν πάντα μεγαλύτερα παπούτσια από το κανονικό τους νούμερο

1 Μαρτίου, 20174:14 ΜΜ
More videos

Πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει, ότι πολλές διάσημες γυναίκες φοράνε παπούτσια τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι κάποια καινούργια μόδα ή μήπως σημαίνει κάτι περισσότερο;

Δείτε παρακάτω γιατί οι διάσημες φοράνε μεγαλύτερα παπούτσια από το κανονικό τους.

© AGF s.r.l./REX   © Alberto Terenghi/REX

Στην πραγματικότητα, οι διάσημες επιλέγουν επίτηδες να φοράνε μεγαλύτερα παπούτσια στις εμφανίσεις τους. Το κάνουν επειδή γνωρίζουν ένα απλό μυστικό: με αυτόν τον τρόπο αποτρέπουν τα πόδια τους από το πρήξιμο και τον σχηματισμό φουσκαλών.

Άλλωστε, πρέπει να φοράνε τακούνια για πολλές ώρες-μερικές φορές και ολόκληρο το βράδυ. Λογικό είναι τα πόδια τους να πρηστούν.

© Byron Purvis/East News   © Byron Purvis/AdMedia/Sipa USA/East News

Για να αποφευχθεί ο πόνος στα πόδια, η δυσφορία και τα χρόνια προβλήματα με τα πόδια, οι διάσημες γυναίκες επιλέγουν παπούτσια τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο. Επίσης, με τα μεγαλύτερα παπούτσια τα πόδια δεν τρίβονται και δεν ασκείται πίεση.

© Marechal Aurore/EAST NEWS

Οι στυλίστες, για να κρατήσουν τα παπούτσια στην θέση τους, χρησιμοποιούν μαξιλαράκια σιλικόνης. Αυτό το τέχνασμα εξασφαλίζει, ότι το παπούτσι κάθεται άνετα στο πόδι, δεν περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και δεν αφήνει τα πόδια να πρηστούν.

© PacificCoastNews/EAST NEWS   © PacificCoastNews/EAST NEWS

Η ταινία διπλής όψης είναι ένα ακόμα μυστικό που χρησιμοποιούν οι διάσημες γυναίκες, αφού βοηθά τα μεγαλύτερα παπούτσια να μην φεύγουν από το πόδι.

Φυσικά, οι περισσότερες φοράνε λάθος τα παπούτσια, αφού τα στριφώματα τα φορεμάτων καλύπτουν τα παπούτσια. Ωστόσο, σήμερα αυτό το κόλπο έχει γίνει τάση και κανείς δεν προσπαθεί να το κρύψει.

© Everett Collection/EAST NEWS   © Katy Winn/EAST NEWS
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News