Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
επικαιρότητα«Να εξαφανιστείτε μπορείτε;»: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με ρεπόρτερ και Βανδή – Μπισμπίκη

«Να εξαφανιστείτε μπορείτε;»: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με ρεπόρτερ και Βανδή – Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή. Ένα ζευγάρι που συζητιέται όσο ελάχιστα, με τον ηθοποιό να είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει συνηθίσει την τόση υπερέκθεση στην οποία η Δέσποινα ζει τόσα χρόνια.

Ενώ τραγουδίστρια δείχνει πιο ανεκτική στο να την κυνηγούν οι ρεπόρτερ για μία δήλωση, εσχάτως, το θέμα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και ο ηθοποιός φροντίζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να μιλάει για τη δουλειά του, για τις παραστάσεις που κάνει στο Cartel και μέχρι εκεί. Αν δεν υπήρχε η σχέση του με τη Βανδή, ελάχιστοι θα γνώριζαν τη γυναίκα του και το στάτους της προσωπικής του ζωής.

Όταν λοιπόν επέστρεψαν από ταξίδι, η κάμερα του «Πρωινού» και ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας τους περίμεναν στις αφίξεις του Ελ. Βενιζέλος. Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τι θα ακολουθήσει και είπε στον δημοσιογράφο «βρε Γρηγόρη… βρε Γρηγόρη», για να της απαντήσει εκείνος «τι να κάνω, πες μου!».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης την είχε εύκαιρη την απάντηση: «Να εξαφανιστείτε, δε μπορείτε;». Και μπορεί η Φαίη Σκορδά να γελούσε, αλλά κάτι μας λέει πως δε θα αργήσει η στιγμή που ο ηθοποιός θα μιλήσει με άλλο ύφος σε κάποιο ρεπόρτερ…

Τα πιο σημαντικά