«Να μπορέσω να επιστρέψω υγιής στα δύο κοριτσάκια μου» – Έκκληση βοήθειας από την Μαρία

26 Αυγούστου, 2017 7:39 ΠΜ
More videos

Σε αυτή την φράση συμπυκνώνεται η έκκληση βοήθειας από την Μαρία Αναγνώστου για μια ευκαιρία ζωής.

Η Μαρία πάσχει από λευχαιμία και βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο παλεύοντας για την ζωή της. Είναι μια νέα γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών και σύμφωνα με την ανάρτηση της στo facebook:

«Πρόκειται να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση Μυελού μετά το τέλος της θεραπείας που διανύω. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας προκειμένου να βρω συμβατό δότη μυελού.»

Στην ίδια ανάρτηση μας γράφει ότι: «Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Και μετά τίποτα άλλο.»

Η Μαρία Αναγνώστου, αγωνίζεται να νικήσει την λευχαιμία και να βγει ακέραιη και δυνατή από την ασθένειά της προκειμένου να χαρεί την ζωή της μαζί με τα ανήλικα κοριτσάκια της , που έχουν ανάγκη την μάνα τους .

Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για τον συνάνθρωπό της  που ασχολείται με τα κοινά με ενδιαφέρον για την πόλη που ζει το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε συνδυασμό που σήμερα εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Μαρία έχει όνειρα, για την ίδια και τα παιδιά της. Να συνεχίσει την ζωή της, να χαρεί τα παιδιά της, να τα δει να μεγαλώνουν, να γίνονται και οι ίδιες γυναίκες, ικανές τότε να σταθούν στα δικά τους πόδια. Τώρα όμως, αυτά τα δυο κορίτσια την χρειάζονται. 

[facebook]