Μυτιλήνη: O Άκης Πετρετζίκης έκανε στάση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

30 Απριλίου, 20234:26 ΜΜ

Ακόμα και ο διάσημος σεφ, Άκης Πετρετζίκης έκανε στάση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου, για να σερβίρει σε πολύ κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και τον Ακη Βέρρο το παραδοσιακό κισκέκ. Έτσι ο Ακης σέρβιρε τον… Άκη όπως λένε τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου. Χαριτωμένο είναι ωστόσο, ότι ο μεν Πετρετζίκης είναι Άκης από το Γιώργος και ο δε Βέρρος είναι Άκης από το… Ταξιάρχης!

Ο Ακης Πετρετζίκης κάνει «Food Tour» στη Λέσβο, και εκτός από τον Μανταμάδο, θα μαγειρέψει σε Πέτρα και Μόλυβο, γνωρίζοντας παραδοσιακές τοπικές συνταγές και κάνοντας παράλληλα τα μαγειρικά… μαγικά του!

O Δήμος Δυτικής Λέσβου τον έχει διευκολύνει πολύ στη «μαγειρική περιοδεία» του για τρεις ημέρες και για την εκπομπή του.

Μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης είχε κάνει κάλεσμα στα social media για το πού να πήγαινε στη δεύτερη σεζόν της εκπομπής του. Η Αφροδίτη Βατή, αντιδήμαρχος Τουρισμού έκανε τα δέοντα καλώντας τον και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η παραγωγή είναι δική του, χωρίς έξοδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 2 Μαϊου θα βρίσκεται από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην Κομνηνάκη, στα Λαδάδικα Μυτιλήνης για να υπογράψει τα βιβλία του στο κοινό του, καλεσμένος του βιβλιοπωλείου Book and Art.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News