Μυτιλήνη: Μαροκινός έκλεψε κινητά και οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους

22 Οκτωβρίου, 2018 10:45 ΜΜ
More videos

Δύο άνδρες, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ένας πολίτης, έχουν ρίξει στο έδαφος και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά. Κουνάει τα χέρια και τα πόδια του, φωνάζει και προσπαθεί να ξεφύγει από τους δύο άνδρες. Ένας από αυτούς προσποιείται ότι θα τον χτυπήσει, προκειμένου να κάμψει την αντίστασή του. “Κάτσε να φέρω σχοινί να σε δέσω” φωνάζει κάποιος, ενώ άλλος αναρωτιέται πού είναι η αστυνομία. “Δέκα λεπτά και δεν έχει έρθει” ακούγεται μια φωνή στο βίντεο. Τους δύο άνδρες σπεύδει να τους βοηθήσει ένας ακόμη, ο οποίος κάθεται πάνω στον νεαρό Μαροκινό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στις 13:30. Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που ανταποκρίθηκε στις φωνές των πολιτών και τις εκκλήσεις του θύματος κλοπής, είδε τον αλλοδαπό να αφαιρεί ένα αντικείμενο μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Μαζί με τον ιδιοκτήτη του οχήματος καταδίωξαν το νεαρό, ο οποίος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέταξε στο έδαφος ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται να απέσπασε.

Οι δύο άνδρες κατάφεραν να πιάσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη από ένστολους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, είναι ηλικίας 16 ετών, με καταγωγή από το Μαρόκο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: