Μυστήριο στην Πάτρα – Νοσοκόμα πληρώνεται κανονικά ενώ είναι εξαφανισμένη εδώ και 4 χρόνια…

18 Αυγούστου, 2022 6:46 ΜΜ
More videos

Μυστήριο επικρατεί στην Πάτρα με την αποκάλυψη για τη νοσοκόμα η οποία έχει να εμφανιστεί στη δουλειά της τα τελευταία 4 χρόνια,  παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά.

  • Όπως αναφέρει το pelop η εργαζόμενη του νοσοκομείου της Πάτρας επικαλέστηκε «σοβαρή ασθένεια» και πήρε άδεια το 2018. Όμως, «χτύπησε» ο κορονοϊός και με πρόσχημα αυτό αλλά και τις δικές της συνεννοήσεις, δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της στο νοσοκομείο και έχουν περάσει, μέχρι σήμερα, 4 χρόνια!

Ωστόσο, πληρωνόταν κανονικά. Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop, επικαλούμενο καταγγελία που έχει γίνει για τη συγκεκριμένη εργαζόμενη, όχι μόνο μπαίνει κανονικά ο μισθός της αλλά και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

  • Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναρρωτικές άδειες που έπαιρνε αφορούσαν ένα πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, όμως παράλληλα πηγαίνει και παρακολουθεί κανονικά τα υποχρεωτικά μαθήματά της στο πανεπιστήμιο.

Το ερώτημα είναι ότι, αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της και μπορεί να πηγαίνει και να παρακολουθεί μαθήματα κανονικά, τότε γιατί δεν πηγαίνει στην υπηρεσία της, με αρκετούς από τους συναδέλφους της να αναρωτιούνται αν κάποιος την «καλύπτει» για να λείπει από τη δουλειά.