Μυρτώ της Πάρου: Συγκλονίζει η μητέρα της – «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται ειδικό κέντρο στη Γερμανία»

26 Σεπτεμβρίου, 202110:29 ΜΜ
More videos

Τα προβλήματα υγείας της Μυρτούς έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, όπως τονίζει η μητέρα της αναφερόμενη στην κατάστασή της.

Ήταν πριν 9 χρόνια όταν η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την άγρια κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου. Από τότε, η Μυρτώ είδε τη ζωή της να αλλάζει σε απόλυτο βαθμό και ανεβαίνει συνεχώς μια ανηφόρα που δεν τελειώνει, έχοντας δίπλα της πάντα τη μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου ανεβαίνει μαζί με την κόρη της αυτόν τον Γολγοθά και οι δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν είχαν κάποιο ευχάριστο μήνυμα. Αντιθέτως, τα νέα είναι άσχημα για τη Μυρτώ και την υγεία της.

«Έχουν δεχθεί τόσους Έλληνες αλλά όχι τη Μυρτώ»

Σύμφωνα με όσα είπε, τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η λύση είναι στη Γερμανία, όπου η Μυρτώ θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κοτρώτσου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News