Μύκονος: «Εγκεφαλικό» για Δανές τουρίστριες όταν ήρθε ο λογαριασμός στο beach bar

16 Αυγούστου, 2022 10:46 ΜΜ
More videos

Ακόμα μία καταγγελία για αισχροκέρδεια στη Μύκονο παρουσιάζει η βρετανική ιστοσελίδα “Daily Mail”.

Αυτή τη φορά δύο Δανές τουρίστριες, οι οποίες εργάζονται στη χώρα τους ως νοσοκόμες, καταγγέλλουν ότι ο λογαριασμός που τους ήρθε στο beach bar έγραφε ένα εξωφρενικό ποσό που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρινόταν σε όσα είχαν παραγγείλει.

“Περνούσαμε από εκείνο το μπαρ και μας είπαν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες, αν παίρναμε ένα ποτό. Η παραλία είχε πολύ κόσμο και δεν βρίσκαμε να καθίσουμε, έτσι δεχτήκαμε”, δήλωσε στη “Daily Mail” η Amanda Miehs. Και συνέχισε: “Πήραμε μόνο ένα κοκτέιλ Μοχίτο, ένα ενεργειακό ποτό και δύο κυρίως πιάτα: μουσακά και καλαμάρι. Ζητούσα συνέχεια το μενού για να δω τι θα μας χρεώσουν. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ. Ένας σερβιτόρος μας είπε ότι δεν μπορούσε να μας δείξει τις τιμές, γιατί μας είχε κάνει έκπτωση και έπρεπε να συνεννοηθεί με το αφεντικό του”.

Το ιλιγγιώδες ποσό

Η ίδια περιγράφει τη στιγμή που αντίκρισαν με τη φίλη της το ιλιγγιώδες ποσό που αναγραφόταν στον λογαριασμό. “Όταν πήγαμε στο μπαρ για να πληρώσουμε, μας είπαν ότι ο λογαριασμός ήταν 553 ευρώ. Αναστατωθήκαμε, θυμώσαμε και τελικά συμφώνησαν να μειώσουν τον λογαριασμό κατά 118 ευρώ και να πληρώσουμε 433”.