Μύκονος: Άδειασε το νησί και τα γαϊδουράκια κατέβηκαν στη Ψαρρού

21 Ιουλίου, 2021 1:28 ΜΜ
More videos

Το lockdown βρήκε την Ψαρρού ασφυκτικά γεμάτη από τουρίστες. Το σκηνικό άλλαξε και οι νέες εικόνες προκαλούν έκπληξη…

Μέχρι τις 26 Ιουλίου που ισχύει η απαγόρευση μουσικής στην Μύκονο, η Ψαρρού είναι διαφορετική από αυτή που ξέρουμε θυμίζοντας σιωπητήριο. Λόγω της ησυχίας που επικρατεί στην πιο κοσμική πλαζ του νησιού των Ανέμων, τρία γαϊδουράκια βόλταραν ανενόχλητα στον λόφο πάνω από την παραλία.

Η εμφάνιση των συμπαθητικών τετράποδων δεν άφησε ασυγκίνητους τους τουρίστες που έσπευσαν να τα φωτογραφήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV με τα ομολογουμένως σπάνια πλάνα που δείχνουν τα γαϊδουράκια να έχουν πλησιάσει στην παραλία της Ψαρρούς.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως οι αντιδράσεις στο σύνολο των καταστηματαρχών του νησιού είναι μεγάλες. Οι σκληρές αποφάσεις στη Μύκονο δημιουργούν ανησυχία σε επιχειρηματίες που φοβούνται ότι θα χαθεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό και αυτό αποτυπώνεται μέσα σε δηλώσεις και εικόνες. Η κίνηση στα καταστήματα έχει μειωθεί τις ώρες που είναι ανοιχτά και στο μυαλό όλων βρίσκονται μαύρες σκέψεις. Για το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.