Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜύκονος: 17χρονος χτύπησε άγρια τη μητέρα του επειδή συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή...

Μύκονος: 17χρονος χτύπησε άγρια τη μητέρα του επειδή συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, όπου ένας 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του μέσα σε καφετέρια, επειδή εκείνη συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του!

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό καφέ της περιοχής, και σύμφωνα με πληροφορίες του cycladeslive.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες: «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων και στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο!

Η 44χρονη μητέρα προσπάθησε να τον συγκρατήσει, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει. Ο 17χρονος έφυγε τρέχοντας στα σοκάκια της Μυκόνου. Στη συνέχεια, πήγε αιμόφυρτη στην αστυνομία, όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της!

Εν τω μεταξύ ο 17χρονος είχε ήδη εγκατέλειψε το νησί.

Μάρτυρας είπε στην ίδια ιστοσελίδα: «Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε, μάλιστα, γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του… Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί, γιατί πήγαινα στις τουαλέτες, που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί. Ο 17χρονος, μάλιστα, νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα».

Τα πιο σημαντικά