Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαMy Style Rocks: Η Νικολίνα έλαμψε και πήρε το έπαθλο των 30.000...

My Style Rocks: Η Νικολίνα έλαμψε και πήρε το έπαθλο των 30.000 ευρώ – «Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»

Το My Style Rocks ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν με την Κατερίνα Καραβάτου να ρίχνει την αυλαία έχοντας στο πλευρό της τους κριτές.

Όλες οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όλο αυτό το διάστημα για να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό ωστόσο μια μπορούσε να βγει νικήτρια και αυτή ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή παρουσία η οποία εντυπωσίασε τους κριτές.

H Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική Τρανούλη και η Νικολίνα Νικολούζου ήταν οι διαγωνιζόμενες που έφτασαν στον τελικό και οι εμφανίσεις τους ήταν άκρως εντυπωσιακές.
Εκείνη που φόρεσε το στέμμα πήρε και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ και αυτή δεν είναι άλλη από τη Νικολίνα που το προηγούμενο διάστημα είχε συγκινήσει με την ιστορία της καθώς πρόκειται για διεμφυλική γυναίκα.

«Είναι μεγάλη νίκη για όσα πρεσβεύω»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους και για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν κάποιος κάπου έξω να το δει και να το αγαπήσει», είπε συγκινημένη για τη νίκη της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο το My Style Rocks να μην συνεχίσει για νέα σεζόν, το κανάλι του Φαλήρου έβγαλε τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής. Πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω βίντεο.

Τα πιο σημαντικά