Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαMy Style Rocks: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή με παίκτρια! «Εγώ είμαι η...

My Style Rocks: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή με παίκτρια! «Εγώ είμαι η μόδα»

Στο νέο επεισόδιο του “My Style Rocks” το απόγευμα της Πέμπτης, ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Μορτασία.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια ξέσπασε κατά της Γεωργίας και της Χριστίνας λέγοντας: «με κράζετε, με έχετε βρει μικρή και μου τη λέτε».

Μάλιστα, τα κορίτσια έβαλαν χαμηλή βαθμολογία στη Μορτασία, καθώς δεν τους άρεσε η εμφάνισή της. Να σημειώσουμε, πως το θέμα που διάλεξε ήταν baby shower αγοριού στη Βενετία.

Η Σοφία Χατζηπαντελή μόλις ήρθε η στιγμή να κρίνει την Μορτασία, εξερράγη με τη στάση της

My Style Rocks – Όσα είπε η Σοφία Χατζηπαντελή

«Θέλω πρώτη φορά να μην μιλάς μόνο να ακούς. Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα. Το γινάτι που έφερες εδώ, η συμπεριφορά, δεν σέβεσαι την ώρα μας, το concept. Αυτό δεν είναι layering. Δεν το διάβασες, δεν μας σέβεσαι, κι εγώ δεν ήρθα εδώ τόσο μάκρος (δηλαδή από τόσο μακριά) να κάθομαι τόσες ώρες να βλέπω μία που δεν με σέβεται. Εγώ δουλεύω στη μόδα, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις. Εν έκαμες τίποτα. Έβαλες ένα πουκάμισο και έναν κορσέ και τα δύο είναι άσχημα και νομίζεις ότι είσαι διαφορετική. Έβαλα 1, δεν μπορώ να βάλω μηδέν και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές από πίσω σου σού έβαλαν 2.Εγώ ήρθα εδώ να σας καταλάβω, να δω το στυλ σας. Εσύ πρέπει να σέβεσαι και την ώρα μας και την καριέρα μας. Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Τα πιο σημαντικά