Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαMy Style Rocks 2: Το όνομα έκπληξη για την κριτική επιτροπή που...

My Style Rocks 2: Το όνομα έκπληξη για την κριτική επιτροπή που κανείς δεν περίμενε

Το reality μόδας του ΣΚΑΪ επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο του από την ερχόμενη σεζόν, το ίδιο δυναμικά με την πρώτη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάρει τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή ως παρουσιάστρια του σούπερ επιτυχημένου «My Style Rocks», του οποίου η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί πιθανότατα τον Οκτώβριο.

Τίποτα δεν αλλάζει στο concept της εκπομπής, αλλάζουν όμως πολλά στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια, ως μέλη της κριτικής επιτροπής.

Πιθανοί αντικαταστάτες της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, του Στέλιου Κουδουνάρη και του Χάρη Χριστόπουλου που δε θα συνεχίσουν, έχουν ακουστεί οι Πατρίσια Φιλντς, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, η Τζένη Μπαλατσινού και οι Deux Hommes.

Ρόλο έκπληξη αναμένεται να έχει εκτός απροόπτου και η περσινή νικίτρια του παιχνιδιού, Ραμόνα Βλαντή.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του fthis.gr είναι άλλο το πρόσωπο που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό και την παραγωγή για να καθίσει σε μία θέση κριτή.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Γιατζόγλου, παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιό, η οποία εδώ και χρόνια έχει κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Η επιβεβαίωση ή όχι της αποκλειστικής πληροφορίας δε θα αργήσει αφού το σόου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

96440976e083258e340c8954d1d36a2d

Τα πιο σημαντικά