Μπλεγμένοι σε 4 δολοφονίες οι εκτελεστές του Καραϊβάζ – Άλλαξε στον δρόμο ο οδηγός της μηχανής

2 Μαΐου, 20232:41 ΜΜ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται στα πρόσωπα που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου και τους φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης. Σύμφωνα με το MEGA, από την επεξεργασία που έχουν κάνει οι αστυνομικοί στα εκατοντάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, εξετάζουν πλέον το σενάριο και οι δυο εκτελεστές να κατέβηκαν από την μηχανή.

  • Εξετάζεται το ενδεχόμενο τα δύο άτομα να επέβαιναν στο μαύρο σκούτερ να κατέβηκαν και το δεύτερο άτομο που ήταν στο λευκό βαν να είναι εκείνος που ανέβηκε στην μηχανή. Άρα πια γίνεται λόγος και για τρίτο πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να έχουν οι αρχές και την εικόνα του, κι αυτό γιατί φορούσε άλλο μπουφάν στα στιγμιότυπα που τον έχουν καταγράψει, μετά την στιγμή που αποβιβάζεται από το βαν το ένα από τα δύο άτομα και κατόπιν να φορά άλλο χρώμα μπουφάν και κράνος.
  • Οι αρχές θεωρούν πολύ δύσκολο από την στιγμή που είχαν διαπράξει ένα τόσο σοβαρό έγκλημα να είχαν τον χρόνο στη διάθεσή τους να αλλάξουν και ρούχα. Το «μυστικό» προφίλ επικοινωνίας των συλληφθέντων στα κοινωνικά δίκτυα Επίσης, η αστυνομία γνωρίζει ότι υπήρχε εταιρεία καθαρισμού-«βιτρίνα» στην υπόθεση όμως τώρα μπαίνει στο μικροσκόπιο και μια δεύτερη εταιρεία και υπάρχει αίτημα στην Meta για στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει και δεύτερη εταιρεία – βιτρίνα στην διάθεση των δύο αδελφών, δεν φαίνονται οι ίδιοι, αλλά η σύντροφος μία εκ των δύο αδελφών συλληφθέντων. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προφίλ στο facebook και μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να έχουν γίνει πολλές ύποπτες συνομιλίες.

O 40χρονος «Μάγειρας» που εμπλέκεται στη δολοφονία Καραϊβάζ

Την Τέταρτη οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 40χρονος έχει έναν πιο ενεργό ρόλο, έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και στον χώρο της νύχτας τον αναφέρουν ως «Μάγειρα», επειδή έχει την ικανότητα να δημιουργεί εντυπώσεις και πληροφορίες, και να αλλάζει τα πράγματα.

Σύμφωνα με το MEGA, η Αστυνομία εξετάζει τη συμμετοχή μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας, για συνολικά 4 περιπτώσεις δολοφονίας:

• του Γιώργου Καραϊβάζ
• του πυγμάχου στο Γαλάτσι
• μιας δολοφονίας στα Βριλήσσια
• μιας ανθρωποκτονίας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γέρακα.

Μάλιστα οι Αρχές είχαν λάβει προειδοποίηση και μάλιστα με ονόματα από άγνωστο τηλεφώνημα για τη δολοφονία του πυγμάχου.

  • Τον Αύγουστο του 2021, η αστυνομία είχε λάβει κλήση από κάποιος ο οποίος έκανε λόγο για ομάδα δολοφόνων, και έδωσε 4 από τα 5 ονόματα που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για τη δολοφονία Καραϊβάζ, και προειδοποίησε για την ανθρωποκτονία του πυγμάχου. Τελικά, ο πυγμάχος έπεσε νεκρός, και η καταγγελία αναδείχθηκε ξανά τους τελευταίους μήνες, η οποία έκανε πιο ισχυρή τη δικογραφία για τη δολοφονία Καραϊβάζ. Στις 01/08/21, άγνωστος που πήρε τηλέφωνο, φέρεται να είχε πει: «Ο Λ. είναι μαζί με τον αδερφό του τον Σ, τον Β. και τον Γ. Να ξέρετε έχουν κάνει χοντρές ζημιές. Τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο χτύπημα. Έχουν πάρει ήδη καθαρά Kalashnikov. Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου.»

Και στις 03/11/21: «Έχω ξαναπάρει τηλέφωνο. Σας έχω δώσει πληροφορίες για αυτούς που κάνουν τις μπραβοδολοφονίες και σας έχω πει ότι τον Κοντογιώργη τον έχουν έτοιμο. Δεν ξέρω αν μιλήσαμε μαζί… Σας έχω δώσει ότι τηλέφωνα ήξερα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να βοηθήσουν. Θα ξαναρχίσει το ”μπάπα- μπούπα”. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το ξεσκαρτάρισμα».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News