Μπιλ Γκέιτς: «Μέχρι τα 30 δεν πίστευα σε Σαββατοκύριακα, ρεπό και διακοπές»

5 Δεκεμβρίου, 20229:28 ΜΜ

Ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους ανθρώπους του κόσμου, με πολλούς να αναρωτιούνται το μυστικό για τα επιτεύγματά του.

Στο επίκεντρο του μεγιστάνα, βρέθηκαν τα Σαββατοκύριακα και οι διακοπές αλλά και οι διαφορετικές απόψεις που είχε για αυτά τα θέματα μεγαλώνοντας. Σε μία εκδήλωση του 2019 με επιχειρηματίες, όταν ερωτήθηκε για την ισορροποία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν πίστευα στα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές όταν ήμουν 20 χρονών» επεσήμανε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ενθυμούμενος πως ήταν να ξεκινάς από το 0 μία εταιρεία και τις θυσίες που τη συνοδεύουν ειδικά τα πρώτα χρόνια από την ίδρυσή της.

«Νομίζω ότι η ιδέα του να δουλεύεις εξαιρετικά σκληρά είναι υπερεκτιμημένη. Στην περίπτωσή μου, η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα Σαββατοκύριακα. Δεν πίστευα στις διακοπές και στα ρεπό» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πρέπει να έχεις μαζί σου μία ομάδα «που να είναι μανιακή με την εταιρία».

Ωστόσο, όταν εισήλθε στην τρίτη δεκαετία της ζωής του όλα είχαν αλλάξει.

«Έγινε κάτι περίεργο και ξεκίνησαν να μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα. Τώρα κάνω πολλές διακοπές. Μόλις έφτασα στα 30 δεν μπορούσαν να φανταστώ πώς το είχα κάνει» ανέφερε.

«Ο 20χρονος εαυτός μου θα αηδίαζε με τον τωρινό μου» σημείωσε ο Μπιλς Γκέιτς.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News