«Μπήκες με τα λεφτά του μπαμπά σου»: Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη απαντάει στα σχόλια εναντίον του

28 Μαΐου, 20229:38 ΜΜ

Καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για το πως νιώθει που έχει πατέρα τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο νεαρός δημοσιογράφος κάνει τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN.

«Υπήρχαν κάποια παιδιά που έλεγαν ότι πλήρωσε ο πατέρας μου»

«Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο.

Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν» σημείωσε ο 30χρονος Φοίβος Παπαδάκης.

Παρόλα αυτά, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν θεωρεί ότι το τίμημα για την επιτυχία του πατέρα του ήταν ακριβό. Μέχρι σήμερα τον θαυμάζει, θεωρεί ότι είναι νούμερο ένα στη δουλειά του και τον θεωρεί «δάσκαλό» του στη δημοσιογραφία.

«Ο πατέρας μου δεν άλλαξε με την επιτυχία. Παραμένει ο ίδιος απλός άνθρωπος, ένας λαϊκός άνθρωπος. Δεν του αρέσουν τα μεγαλεία, για τον εαυτό του δεν σπαταλάει λεφτά, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του για να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση σε πράγματα και καταστάσεις» αποκάλυψε.

«Όπως το γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, ο χώρος της δημοσιογραφίας, ξέρεις, μπορείς να βάλεις πολύ εύκολα το χέρι στο μέλι. Ο πατέρας μου δεν το έβαλε ποτέ. Οπότε πρώτα τον εκτιμάω σαν άνθρωπο και δεύτερον για αυτό που είναι σαν δημοσιογράφος που για εμένα είναι το μεγαλύτερό μου πρότυπο», συμπλήρωσε ο Φοίβος.

Για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της δημοσιογραφίας, ο Φοίβος Παπαδάκης είπε:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις γιατί η δουλειά του πατέρα μου αυτή είναι. Εφημερίδες, περιοδικά, τον άκουγα να μιλάει στο τηλέφωνο, να οργανώνει την εκπομπή. Οι παρέες του ήταν από τον χώρο αυτό. Ήμουν δημοσιογράφος πριν το καταλάβω. Ερχόμουν κάποιες φορές ως παιδί μαζί του στο πλατό. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα στο πλατό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Το κομμάτι της δημοσιογραφίας μπήκε μέσα μου από πολύ μικρή ηλικία. Δε με ενδιέφερε ποτέ η τηλεόραση. Εμένα η δημοσιογραφία με ενδιέφερε πάντα…Η τηλεόραση είναι πολύ κουραστική αλλά αυτό το τρέξιμο που έχει μου αρέσει».

«Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο η σχέση μου με τον πατέρα μου να γίνει σχέση συνεργασίας. Η σχέση μας είναι πατέρας-γιου, μπορούμε να μιλήσουμε σαν συνάδελφοι για πέντε λεπτά, να με συμβουλέψει αλλά μέχρι εκεί» απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή να συνεργάζεται με τον πατέρα του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Τέλος, εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η μητέρα του είναι ο «αφανής ήρωας» της οικογένειας και δηλώνει πως η δημιουργία της δικής του οικογένειας είναι στα πλάνα του.

«Η μητέρα μου είναι ο αφανής ήρωας της οικογένειας, έχει δουλέψει πολύ σκληρά, πολλά χρόνια. Νιώθω πολύ τυχερός για τους γονείς μου» πρόσθεσε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News