Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον γιο τους νεκρό και μες στα αίματα στο σαλόνι, αυτοκτόνησε με αυτοσχέδιο όπλο

13 Αυγούστου, 2022 2:40 ΜΜ
More videos

Αυτοκτόνησε 51χρονος στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, στο ισόγειο διαμέρισμα που ζούσε.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, τον αδικοχαμένο άνδρα εντόπισαν νεκρό οι ηλικιωμένοι γονείς του, οι οποίοι κατοικούν στο ίδιο διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδαν τον γιο τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο 51χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, ενώ στο δωμάτιο που εντοπίστηκε νεκρός, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπήρχε συλλογή από φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όμως δεν διαφαίνονται σχετικά ίχνη και την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο 51χρονος είχε χάσει τη σύντροφό του σε τροχαίο

Σύμφωνα με το protothema.gr, παιδικός φίλος και γείτονας του 51χρονου αποκάλυψε ότι ο αυτόχειρας, πριν από μερικά χρόνια, έχασε την σύντροφό του σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη και από τότε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα, στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο ίδιος μάρτυρας, όπως κι άλλοι γείτονες, τον περιγράφουν ως έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος ζούσε στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του και δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα.