«Μπήκα σπίτι και ο Αποστόλης ήταν αγκαλιά με την κοπέλα του»: Η Ρούλα Ρέβη σπάει τη σιωπή για τον σύζυγό της

4 Δεκεμβρίου, 20224:44 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Η Ρούλα Ρέβη βρήκε τον Αποστόλη Τότσικα αγκαλιά με την κοπέλα του

Σχετικά με τη γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα, η φωτογράφος υπογράμμισε «είχα πάει στο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και τον πέτυχα με την κοπέλα του. Είναι τρελό, μπήκα μέσα και ήταν αγκαλιά με την κοπέλα του. Είδαμε όλοι μαζί το επεισόδιο και έφυγα. Ο Αποστόλης έπινε μπύρα και δεν έλεγε κάτι. Δεν υπήρχε πρόβλημα για αυτόν. Εκείνη τη μέρα δεν με φώναξε για αυτό λόγο. Αυτός ήταν γεννημένος να γίνει πατέρας. Πιστεύω ότι γεννήθηκε για αυτούς τους ρόλους, για γονιός, για οικογένεια, για πίστη στο σπίτι σου. Στην Αμερική κατάλαβα ότι θα γίνω μάνα. Για αυτό στο μυαλό μου παντρεύτηκα, αν και δεν είμαι γυναίκα που θα παντρευτεί. Το έκανα για να βάλω όρια για να μην είμαι χαλαρή, δεν θα το μάζευα αλλιώς».

Το χιούμορ βασικό συστατικό στη σχέση Ρούβας Ρέβη και Απόστολου Τότσικα

Για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας είχε επισημάνει στην Άρτεμις Θύμιου και στο περιοδικό OK! «το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ. Καταρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News