Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜπέζος: «Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν...

Μπέζος: «Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτέρευσαν»

Ο ηθοποιός μίλησε και για ένα reunion στο οποίο πήγε και εξήγησε γιατί δεν πρόκειται να πάει ξανά σε κάτι τέτοιο.
Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων μίλησε για ένα reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά αποφάσισε ότι δεν θα συμμετάσχει ξανά σε κάτι ανάλογο στο μέλλον.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο να στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει», ανέφερε.

«Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.Τα πιο σημαντικά