Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ»

Μπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ»

Πρόσφατα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνομίλησε με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο στο παρελθόν είχε δημόσιες αντιπαραθέσεις λόγω ακραίων θέσεων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής (02.03.24) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

Ο δήμαρχος του Βόλου, επιβεβαίωσε την επαφή του με τον κ. Κασσελάκη. Ο Αχιλλέας Μπέος, μεταφέροντας το γεγονός με σοβαρότητα και δόση χιούμορ, αναφέρθηκε ότι προτίθεται να τελέσει τον γάμο του ζευγαριού Κασσελάκη-Μακμπέθ το ερχόμενο καλοκαίρι στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που διευκόλυνε την επικοινωνία μεταξύ των κ. Κασσελάκη και Μπέου ήταν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος διεξήγαγε μια βιντεοκλήση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την αναφορά του στη συνομιλία που πραγματοποίησε πρόσφατα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος και ότι είμαι ανθρώπινος, σωστός. Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού».

Βέβαια, πηγές στο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να διαψεύσουν τις δηλώσεις του κ. Μπέου υποστηρίζοντας: «δεν θα γίνει ο γάμος στον Βόλο και άρα δεν θα τελέσει τον γάμο ο δήμαρχος κ. Μπέος».

Τα πιο σημαντικά