Μπελιμπασάκη μετά το Ασημένιο στα 400 μέτρα: «Εμείς οι Έλληνες έχουμε ψυχή»

12 Αυγούστου, 2018 12:30 ΠΜ
More videos

Η Μαρία Μπελιμπασάκη στις πρώτες δηλώσεις της μετά το θρίαμβο στο Βερολίνο τόνισε πως, παρότι η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα, δεν γίνεται να τα παρατήσουμε ως λαός.

Χαρούμενη αλλά και αρκετά συγκινημένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπελιμπασάκη μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, το οποίο συνδύασε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (50.45).

«Προσπάθησα πολύ. Αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα και μπήκα για να κερδίσω. Πάλεψα όπως κάνω σε όλες τις κούρσες μου. Στα τελευταία μέρα έχασα το βηματισμό μου κι έπεσα» τόνισε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

«Όλη τη χρονιά οι εμφανίσεις μου έδειχναν ότι θα τα κατάφερνα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Κώστα Ηλία, τους γονείς μου, το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ που με βοήθησαν αποφασιστικά σε έναν τραυματισμό που είχα, ευχαριστώ όλους. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία. Αισθάνομαι μεγάλη λύπη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο κόσμος υποφέρει» πρόσθεσε.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη όμως διευκρίνισε πως, παρότι η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα, δεν γίνεται να τα παρατήσουμε ως λαός. «Τα φιλιά μου στην Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες έχουμε ψυχή, μην τα παρατάτε» σχολίασε.