Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Όταν μιλάει η Δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε»

28 Ιουλίου, 2021 1:56 ΜΜ
More videos

«Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Το πρωί της Τετάρτης, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» για την απόφαση που πήραν οι ανακριτικές αρχές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε.

Η ίδια μπορεί να στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, όμως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε.

Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Υπενθυμίζεται ότι η Βάνα Μπάμπα είχε δημόσια τοποθετηθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, στο πλαίσιο των εναντίον του καταγγελιών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός social media.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά η Βάνα Μπάρμπα: