Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
celebritiesΜπάμπης Στόκας: «H συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά ήταν λάθος για πολλούς...

Μπάμπης Στόκας: «H συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά ήταν λάθος για πολλούς λόγους»

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο ” Στούντιο 4 ” βρέθηκε ο Μπάμπης Στόκας ο οποίος και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια ,στους Πυξ Λαξ , στην απόφαση του να συμμετάσχει στην επιτροπή ενός talent show , στη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά ενώ παράλληλα σχολίασε την υπόθεση με τον ντράμερ που έχει προφυλακιστεί .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπούνε κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Έβλεπα στο εξωτερικό ένα ροκ σταρ, έναν ποπ σταρ κι έναν παραγωγό και στην Ελλάδα έβλεπα πέντε ανθρώπους να γυρνάνε γύρω γύρω, οπότε είπα θα πάω κι εγώ να κάνω την ανατροπή. Πέρασα καλά, όπου πάνω περνώ καλά, δεν πάνω να μην περάσω καλά. Όπου δεν περνώ καλά, φεύγω, θα το είχατε καταλάβει».

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση, ο ίδιος είπε: «Όσον αφορά για τον Σάκη Ρουβά νομίζω ότι ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους. Μετά, όσον αφορά την Άννα, ήταν ένα τραγούδι, που άκουσα εγώ στην Καλαμάτα με έναν φίλο μου και λέω α τι ωραίο ντουέτο να το έκανα με την Άννα κι έτσι το έκανα…».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε και στον ντράμερ που είχε συνεργαστεί με τους Πυξ Λαξ και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και έχει προφυλακιστεί: «Δεν δίνω σημασία να μπω να δω τι λένε για εμένα. Ήταν τότε αυτή η ιστορία με τον ντράμερ. Τους έπιασε μια μανία αν το ξέραμε ή όχι και μας έβριζαν.

Αυτό το θεωρώ αθλιότητα, δεν θα το έκανα ποτέ.Έπρεπε να μιλήσω κάποια στιγμή γιατί δεν γινόταν αυτό. Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα. Άφησαν να υπονοηθεί ότι το ήξερα. Για αυτό μίλησα, όχι για κανέναν άλλο λόγο».


Τα πιο σημαντικά