Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διάφοραΜπαμπάς περιμένει την κόρη του κάθε βράδυ σε μια στάση λεωφορείου και...

Μπαμπάς περιμένει την κόρη του κάθε βράδυ σε μια στάση λεωφορείου και γίνεται viral

Αυτός ο μπαμπάς κέρδισε το χειροκρότημα του διαδικτύου γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει την κόρη του. Την περιμένει κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Οι γονείς κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προστατεύσουν τα παιδιά τους, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι. Η ιστορία αυτού του πατέρα έγινε viral καθώς πιάστηκε να περιμένει την κόρη του πίσω σε ένα φορτηγό, ώστε να μην χρειάζεται να περπατήσει μόνη της.

Αυτή η ιστορία δεν δείχνει μόνο την αγάπη που έχει αυτός ο πατέρας για την κόρη του, αλλά δείχνει και το σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που ζούμε στη Λατινική Αμερική. Η εικόνα του άνδρα άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα στο Twitter.

Η Belén Cárdenas, η γυναίκα που απαθανάτισε τη στιγμή, μοιράστηκε πριν καιρό την εικόνα όπου προσθέτει ότι, παρόλο που δεν είναι πια κοpίτσι και μάλιστα έχει έναν γιο, αυτός ο πατέρας πάντα την πρόσεχε και κάθε μέρα την περιμένει με ακρίβεια στη στάση.

Ο άντρας είναι σχεδόν πάντα μόνος, περιμένει υπομονετικά με σταυρωμένα χέρια ή ένα ελαφρύ παλτό. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, φτάνει στην ώρα της στις 20:30 και κατεβαίνει πάντα το αργότερο στις 21:00.

«Γυρίζω σπίτι μεταξύ 8:30 ή 9:00 και με περιμένει πάντα στη στάση. Μπαμπά, δεν θέλω να μην μου λείψεις ποτέ, σε αγαπώ πολύ», σχολίασε η κοπέλα στο δημοσίευμά της.

Αυτή η εικόνα γέμισε με σχόλια από άλλες γυναίκες από όλη τη Λατινική Αμερική που έχουν επίσης κάποιον να τις περιμένει όταν επιστρέφουν, είτε πρόκειται για άλλο μέλος της οικογένειας είτε για σύντροφό τους.

«Έτσι ήταν ο μπαμπάς μου», «Το έκανε και η μαμά μου και με περίμενε μέχρι τις 11», «Ένας αξιοθαύμαστος άντρας», είναι μερικές μόνο από τις αντιδράσεις που δέχτηκε το tweet που αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από 24.000 αντιδράσεις.

Τα πιο σημαντικά