ΜΠΑΜ από Κουσουλό: Βρήκε τον «εξαφανισμένο» πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη

2 Απριλίου, 2022 2:22 ΜΜ
More videos

Πάτρα 3 παιδιά εξελίξεις: Ο Μάνος Δασκαλάκης… εμφανίστηκε και όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένος να πει πολλά για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών του.

Ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει κάνει την δική του έρευνα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με μια φωτογραφία προαναγγέλλει εξελίξεις με μια φωτογραφία.

Ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία όπου απέναντι του κάθεται ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα το σχόλιο στη φωτογραφία αναφέρει: Τι δουλεια έχει ο «εξαφανισμένος» σύζυγος στα γραφεία Εφημερίδα ΜΠΑΜ. Οι απαντήσεις αύριο!

Ο πατέρας ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δεν είχε εμφανιστεί πουθενά,έκανε δήλωση χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της κατηγορούμενης, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».