Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο με τρεμάμενη φωνή και το τάμα

13 Ιανουαρίου, 202110:04 ΠΜ
More videos

Μετά από 18 μέρες, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, κρατώντας την αγκαλιά τον γιο της. Στο πλευρό της, ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Το ζευγάρι και ο γιατρός, κ. Παντελής Τρομπούκης έκαναν δηλώσεις, με την Τζένη Μπαλατσινού να μιλά στις κάμερες με τρεμάμενη φωνή και εμφανή συγκίνηση.

«Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και… ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day έστειλαν τις ευχές τους στην οικογένεια. «Σημασία έχει πάντα σε αυτές τις περιπέτειες να βγαίνεις νικητής. Και εγώ βλέπω ένα ζευγάρι που παίρνει το μωράκι του στο σπίτι και κάπως έτσι ξεκινάει η οικογενειακή τους ζωή, που να είναι πάντα δάκρυα και χαμόγελα συγκίνησης» είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε αργότερα, στη σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο: «Γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων και θεωρώ ότι θα έχει προστασία και φώτιση. Και αν ισχύει ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε κάνει ένα τάμα, νομίζω εκπληρώθηκε».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News