Μπαλατσινού – Κικίλιας: Φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους

11 Ιουλίου, 2021 6:49 ΜΜ
More videos

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού, αφού βάφτισαν τον έξι μηνών γιο τους.

Το μυστήριο έγινε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου.

Ο μικρός πήρε το όνομα “Παναγιώτης Αντώνιος”. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Οι νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη, επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Το ζευγάρι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μυστήριο, ωστόσο πριν από λίγο η Τζένη Μπαλατσινού και η ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραιες στα social media από τη βάφτιση του γιου τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του Κικίλια Junior:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο με τους νονούς του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου.

Μέσω instagram επίσης κυκλοφόρησε και σχετικό στιγμιότυπο με την μπομπονιέρα του  Παναγιώτη – Αντώνιου. Πρόκειται για ένα κουτί το οποίο στη μέση έχει έναν ιππόκαμπος, ενώ στην επιγραφή αναφέρεται το όνομα του μικρού μαζί με την ημερομηνία της βάπτισής του..