Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜπαίνουν φυλακή όλοι τους: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στους...

Μπαίνουν φυλακή όλοι τους: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στους 4 συλληφθέντες για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος των 4 μελών του πληρώματος του Blue Horizon, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη χθες το βράδυ, Τρίτη (05.09.2023), στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Παράλληλα, διατάχθηκε και επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο έφυγε αφήνοντας αβοήθητο στην τύχη του τον 36χρονο.

Δολοφονία στο Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι

meli blue horizon 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

meli blue horizon 2

meli blue horizon 3meli blue horizon 4meli blue horizon 5meli blue horizon 6meli blue horizon 7
Τα πιο σημαντικά