Μουζουράκης: «Στα 14 μου μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος»

Μάρτιος 2, 2021 11:42 ΠΜ
More videos

Ο γνωστός μουσικός Πάνος Μουζουράκης μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια εμπειρία που τον στιγμάτισε στα 14 του, όπως είπε, ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει και εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στον χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πώς είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει, το έχουν πάθει και εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Ακολουθήστε μας στο facebook: