Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες»

10 Μαρτίου, 20234:48 ΠΜ
More videos

Απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι της Πέμπτης στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλά φωτογραφίζοντας την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και του Νίκου Μουτσινά, έκανε λόγο για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή», λόγω του τρόπου που τοποθετήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με τον τρόπο του στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω…», είπε αρχικά.

«Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό… Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές κι άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους κι είμαστε εντάξει», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News