Μουτσινάς για Παλιοσπύρου – «Έπεσε η μάσκα και μας αποκάλυψε την ομορφιά που κρύβει η δύναμη της ψυχής»

29 Απριλίου, 2022 11:31 ΜΜ
More videos

Ένα μικρό απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές έπαιξε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε, επίσης, και δύο λόγια για τη δύναμη ψυχής της Ιωάννας.

«Μιας και λέμε τώρα για μάσκες, έπεσε κι άλλη μία μάσκα χθες και μας αποκάλυψε την ομορφιά που κρύβει η δύναμη της ψυχής. Για χθες το βράδυ λέω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τους Πρωταγωνιστές.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Ήταν μία εξαιρετική εκπομπή, υπέροχη, μπράβο! Μπράβο και στην Ιωάννα που βγήκε και μίλησε. Κι εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η κοπέλα αυτή, με όλα αυτά που μας είπε και που μας αποκάλυψε όλο το πρόσωπό της κανονικά και μιλούσε πια, μας απαγορεύει να την πούμε καημένη από εδώ και πέρα, ούτε καν».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη δύναμη, μπράβο της. Έχει σημασία επειδή η κοινωνία είναι γεμάτη με κάτι κλειστοφοβικά και λίγο περίεργα, σου λέει ορίστε και τελειώνετε κιόλας, εξαιρετικό μήνυμα. Μπράβο και στους Πρωταγωνιστές, μπράβο παιδιά, μπράβο για όλα».

Δείτε το βίντεο: