«Μου λείπει η ζωή μου, θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω»: Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ

30 Απριλίου, 20236:35 ΜΜ

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα μετά τη σύλληψη δύο αντρών για τη δολοφονία του συζύγου της.

«Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη, λόγω ότι ήρθε στο μυαλό μου εκείνη η σκηνή που αντίκρισα, όταν κατέβηκα κάτω από το σπίτι με τον Γιώργο πεσμένο αιμόφυρτο. Ανακούφιση γιατί αρχίζει να δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του δηλαδή», δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Όλα αυτά τα δύο χρόνια δεν σταματάει να ποστάρει συγκινητικά μηνύματα σαν να γράφει γράμματα σε εκείνον. Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων πριν από λίγες ημέρες έγραψε στο facebook: «Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι . Μου λείπει η ζωή μου θέλω τη ζωή μου πίσω θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ. Έχω να σ’ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, που βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πως ξυπνάω, και πάω στο γραφείο , πως κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου.

Πως ζω χωρίς τα γλυκόλογα σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο οτι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News