Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Μου έριξε γροθιά στο στομάχι, διπλώθηκα στα δύο»: Οι γονείς της Ρούλας...

«Μου έριξε γροθιά στο στομάχι, διπλώθηκα στα δύο»: Οι γονείς της Ρούλας επιτέθηκαν σε γυναίκα δημοσιογράφο του MEGA

Εκτός ελέγχου ήταν χθες η κατάσταση στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα εκεί που μένει η οικογένεια Δασκαλάκη. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Νωρίτερα, μάλιστα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πήγε στο σπίτι, εκεί όπου την περίμενε η δεύτερη κόρη της, η Δήμητρα. Όταν η μητέρα της Ρούλας έφτασε στο σημείο, το οργισμένο πλήθος άρχισε να της φωνάζει, ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα και την τράβηξε μέσα, για ν’ αποφευχθεί το λιντσάρισμα.

Ταυτόχρονα, η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια στο patrisnewsχθες το απόγευμα η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του σταθμού βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες της ζωντανής μετάδοσης των γεγονότων. Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φορώντας κουκούλα και πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει μια δήλωση.

Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα. «Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Τα πιο σημαντικά