Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Μου είπε σ’ αγαπώ κι άρχισε να τρέχει»: Εξαφάνıση «θρiλερ» 27χρονου από...

«Μου είπε σ’ αγαπώ κι άρχισε να τρέχει»: Εξαφάνıση «θρiλερ» 27χρονου από τον Ελαıώνα- Τι απoκαλύπτει ο πατέρας του

Σε απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου. Μας έχει συγκλονίσει όλους η ιστορία του.

Τι έχει συμβεί

Υπενθυμίζεται ότι το «Χαμόγελο του Παδιού» έχει εκδώσει Missing Alert για τον νεαρό άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας και ο αδερφός του ετεροθαλής αδερφός του Θάνου μίλησαν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για την τελευταία φορά που τον είδαν.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου έκαναν μαζί βόλστα στην περιοχή του Αιγάλεω όταν ξαφνικά ο γιος του έφυγε τρέχοντας από κοντά του χωρίς κάποια προειδοποίηση.

«Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο γιος του ήταν πολύ φοβισμένος αλλά δεν ήξερε τον λόγο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ετεροθαλής αδελφός του όπου έκανε έκκληση: «Αν μας ακούει, θέλω να του πω ότι τον αγαπάμε, τον περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι μας και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται για τίποτα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 27χρονος Θάνος στο παρελθόν είχε και εξαφανιστεί και πάλι, αλλά είχε επιστρέψει στο σπίτι μετά από λίγες ημέρες.

Η αγωνία της οικογένειας του 27χρονου είναι στο κόκκινο καθώς συμπληρώνει τέσσερις μέρες που λείπει και δεν έχει μαζί του ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε χρήματα.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά