«Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία»: Κατάθεση ψυχής από τη Χαρά Βέρρα

15 Μαρτίου, 202311:59 ΜΜ
More videos

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε η τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγγονούλα της που γεννήθηκε με ειδικές ανάγκες και συγκίνησε.

Η Χαρά Βέρρα γεννήθηκε στην Πάτρα στις  12 Αυγούστου 1973 και ασχολείται με τα δημοτικά τραγούδια. Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρίκλεια Μπάρμπα.Η Χαρά Βέρρα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό: Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, με πολλούς συναδέλφους της και έχει λάβει την αγάπη της ομογένειας.

Όσα είπε η Χαρά Βέρρα για τον γάμο της

Η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον άνδρα της.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον άνδρα μου. Δεν παντρεύτηκα και δεν ξέρω αν θα παντρευτώ και αν αυτό ενδιαφέρει κανέναν. Ενδιαφέρει εμένα κι είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το περιστατικό που της έτυχε σε εμφάνισή της και της έμεινε αξέχαστο, δήλωσε:

«Δούλευα σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “θα κάνω ζημιές”. Τη στιγμή που ξεκινάω το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά, με πήγαν σπίτι».

Χαρά Βέρρα: «Η εγγονούλα μου είναι ένας άγγελος»

Τέλος, αναφέρθηκε στην εγγονή της, η οποία έχει πάρει μάλιστα, το όνομά της.

«Η Χαρούλα μου είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου, έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει “μαμά, πεινάω, θέλω νερό”. Δεν μιλάει καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό.

Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελός μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμα δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δε μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… Δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, τρελαίνεται από τη χαρά της», είπε κλείνοντας η Χαρά Βέρρα.

Χαρά Βέρρα: Σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου εγώ έπρεπε να βγω και να τραγουδήσω
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News