«Μου αρέσουν μόνο οι άντρες που έχουν εμμονή μαζί μου – πρέπει να κάνει το όνομά μου τατουάζ»

31 Μαΐου, 2022 3:13 ΜΜ
More videos

Η Influencer Anastazia εξομολογήθηκε ότι της αρέσει να βγαίνει ραντεβού με άνδρες που έχουν εμμονή μαζί της και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο – θέλει να κάνουν τατουάζ το όνομά της

Xάνει το ενδιαφέρον της για τους άντρες αν δεν είναι «εμμονή» μαζί της – και θα περίμενε ακόμη και να κάνουν ένα τατουάζ με το όνομά της.

Η Influencer Anastazia δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τον πλούσιο τρόπο ζωής της στο Διαδίκτυο, επιδεικνύοντας το μοντέρνο στιλ της. Και σε ένα κλιπ του TikTok που έχει συγκεντρώσει 228.000 προβολές, παραδέχτηκε ότι σβήνει αν ο τύπος δεν της συμπεριφέρεται σαν «πριγκίπισσα».

Φορώντας φυσικό μακιγιάζ με τις ελαφρώς κουνημένες τρέσες της κάτω, η σταρ του διαδικτύου έγραψε: «Τίποτα δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου πιο γρήγορα από έναν άντρα που δεν έχει εμμονή μαζί μου.

«Αγαπώ κάποιον που έχει εμμονή, όχι μόνο στην αρχή. Τύπου να με βάλει σε ένα θρόνο. Κάντε ένα τατουάζ με το όνομά μου. Βοηθήστε με να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου όταν είμαι κουρασμένη. Κουβαλήστε τις βαλίτσες μου στο αεροδρόμιο. Το να μου φέρονται σαν απόλυτη πριγκίπισσα είναι ο μόνος τρόπος για μένα και να με αγαπούν όπως αγαπώ».

@stazzylicious

♬ original sound – 🧿