Η Μουρμούρα συνεχίζεται κι αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

1 Ιουλίου, 2017 3:58 ΜΜ
More videos

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί σχετικά με μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων. Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές στο καστ του.

Το βέβαιο είναι πως σταθερά θα μείνουν τα ζευγάρια των Βλαδίμηρου Κυριακίδη–Δάφνης Λαμπρόγιαννηκαι Αντώνη Αντωνίου–Ελένης Κοκκίδου. Για τα άλλα δύο το μέλλον είναι πράγματι αμφίρροπο, με την Φωτεινή Αθερίδου να πραγματοποιεί πρόσφατα μία ανάρτηση από την οποία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από τη σειρά.

Τα σενάρια για τα νέα ζευγάρια ή το ένα ζευγάρι είναι πολλά, όμως ένας ηθοποιός μέσω Instagram έκανε γνωστό πως θα αποτελέσει ζευγάρι της σειράς με συνάδελφό του. Ο λόγος για τον Μιχάλη Σοφοκλέους, που ανακοίνωσε ότι μετακομίζει από το MegaOne στον Alpha Κύπρου μέσο της ένταξης του στην επιτυχημένη ελληνικής παραγωγής σειρά.

Αναλυτικά ο ηθοποιός έγραψε στα social media του: «Σήμερα ένας επαγγελματικός κύκλος έκλεισε ευχάριστα . Ευχαριστώ την διεύθυνση του MEGAONE για την άψογη συνεργασία, εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και από τη νέα σαιζόν πλέον εμείς θα τα λέμε σαν ζευγάρι με την αγαπημένη μου Χριστιανα Αρτεμιου στον #alphatv μέσα από το γνωστό σήριαλ #μηναρχιζειςτημουρμουρα #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #alphaκύπρου #alphatv»

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν ο Alpha σκοπεύει να εντάξει ένα ζευγάρι από την Κύπρο στο δυναμικό της δημοφιλούς σειράς σε μία προσπάθεια να φέρει ανανέωση στο αγαπημένο σενάριο, δημιουργώντας δύο νέους, εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες με ξεχωριστή καθημερινότητα και προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: